Hospitaalweg 14, 8510 Marke, 056 22 20 12
Voor Projecten & Particulieren

SANITAIR BLONDEEL, een boontje voor de projectmarkt

Al meer dan 3 generaties lang is SANITAIR BLONDEEL een vaste waarde in het Kortijkse bedrijfsleven en in het ondernemersschap als installateur van sanitair en centrale verwarming zowel voor particulieren als voor grootschalige projecten.

SANITAIR BLONDEEL is een mooi voorbeeld van een onderneming die geëvolueerd is volgens de behoeften van de markt.  Waar de stichter zich toelegde op kleine lokale uitvoeringen en herstellingen, is de onderneming vandaag uitgegroeid tot een gerespecteerde speler op de sanitaire projectenmarkt. Halfweg de jaren '70 verhuisde het bedrijf van Bissegem naar Marke wegens tekort aan uitbreidingsmogelijkheden. 

Door stelselmatig deel te nemen aan diverse gedurfde grootschalige projecten, deed de onderneming een schat aan ervaring op in plaatsing van sanitaire installaties , verwarming, ventilatie en regenwaterafvoeren voor kantoorgebouwen, woonzorgcentra, appartementen, scholen, industrie en ziekenhuizen.
Vandaag is de firma alom tegenwoordig in die niche. Van een oorspronkelijke kleine KMO is de onderneming gegroeid naar een middelgroot bedrijf met een erkenning klasse 6 voor uitvoering van sanitaire installaties en klasse 5 voor centrale verwarming.